در دهههای گذشته بازار کار آزاد و سنتی رونق بسیار زیادی حتی در مقایسه با مشاغل کارمندی داشت، افراد با راهاندازی تجارتی آزاد و بعد از مدتی تلاش، آیندهی درخشانی را برای خود تضمین میکردند. وجود مزایای بسیاری در کسب و کار آزاد باعث رونق گرفتن این نوع از تجارت شده بود؛ مزایایی از قبیل رقابت کم، انتظارات پایین مشتریان، پایین بودن هزینهی داشتن ملک و نگهداری آن، پایین بودن نرخ مالیات، عوارض و سایر قبوض و … . از طرفی تحولاتی نیز در سمت مشتریان و متقاضیان کالا و خدمات بوجود آمده بود که به رونق این بازار دامن میزد. تحولاتی مانند افزایش جمعیت، افزایش سطح درآمدی، فقدان تفریحات مناسب به غیر از گشت زدن در بازار و … تمامی این عوامل میزان تقاضای محصولات و خدمات را بالا برده بودند که این موضوع باعث رونق بازار آزاد شده بود.
اما امروزه عوامل متعددی باعث تحول در رونق کسب و کار سنتی شده تا جاییکه این تجارت را به نابودی کشانده است. یکی از این عوامل گسترش دسترسی افراد به اینترنت و فضای مجازی است. در حال حاضر افراد تنها با یک کلیک میتوانند جنس مورد نظر خود را درب منزل تحویل بگیرند، پس در اکثر موارد نیازی به صرف وقت و طی کردن مسافتهای طولانی برای خرید جنس مورد نیاز خود نمیبینند و خرید خود را به صورت آنلاین و تنها با یک کلیک انجام میدهند. در ادامه به بررسی مزیتهای راهاندازی فروشگاه اینترنتی میپردازیم.
مزایای راه اندازی فروشگاه اینترنتی
تجارت بر بستر اینترنت مزایای زیادی را چه برای خریداران و چه برای فروشندگان کالا با خود به همراه دارد و در وقت و هزینههای آنان صرفه جویی میکند.
مزایای راهاندازی فروشگاه اینترنتی برای خریداران کالا
- صرفه جویی در زمان؛
- عدم نیاز به طی کردن مسافتهای طولانی؛
- انجام فعالیت به صورت شبانه روزی؛
- وجود گزینههای مختلف برای خرید و مقایسهی گزینه ها با هم؛
- دسترسی به نظرات سایر استفاده کنندگان و امکان گفتگو با آنها؛
- وجود تخفیف و افزونه پیشنهادهای ویژه در فروشگاه اینترنتی؛
- و …